Obs! Huom!

Ungdomar i Ingå födda 2002, 2003 och 2004 har möjlighet att ansöka om sommarjobbssedlar för sommarsäsongen 2020. Läs mer på Ingå kommuns webbplats...

Vuosina 2002, 2003 ja 2004 syntyneet inkoolaisnuoret voivat hakea kesätyöseteliä kesälle 2020. Lue lisää Inkoon kunnan verkkosivustosta...

Etsimme henkilökuntaa Ravintola Scolaan ja Magasinet kahvilaan kesällä 2020. 

Haussa ammattitaitoisia kokkeja ja tarjoilijoita sekä alasta kiinnostuneita nuoria.

Me odotamme hakijoilta määrätietoista ja luovaa otetta sekä kykyä työskennellä saaristossa, vilkkaassa ja nopeasti muuntuvassa ympäristössä. Haluamme joukkoomme luotettavia ja positiivisia työyhteisön jäseniä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:n sähköpostiimme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Tarjoamme KESÄTÖITÄ iloiselle ja reippaalle henkilölle! Tykkäät olla ihmisten kanssa mutta omatoiminen työkin sujuu hyvin.

Tarvitsemme apua hotellivieraiden vastaanottamisessa, aamiaisen hoitamisessa, ryhmien huolehtimisessa sekä huoneiden siivoamisessa. Muitakin työtehtäviä tulee varmasti eteen! Osaat suomea, ruotsia ja pärjäät myös englannin kielellä. Sinulla on hygieniapassi ja olet täyttänyt 18 vuotta. Tutustu paikkaamme osoitteessa www.westerby.fi.

Onko tämä sinun työpaikkasi? Lisätietoja antaa Gunilla Nordblad, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 044-553 2550.

Kunnan iäkkäiden palvelut palkkaa neljä kesätyöntekijää kuukauden mittaisiin työsuhteisiin palveluasumisen yksiköihin. Töitä on sekä Vaahteramäessä, että Kissankulmassa. Toivomme, että olet 15-17 vuotias ja, että haluat aidosti olla mukana tekemässä töitä iäkkäiden hyvän arjen eteen.

Pääasiallinen työtehtäväsi on seurustella ja keskustella asukkaiden kanssa. Saat mielellään keksiä erilaista ohjelmaa ja työnkuva muokkautuu sekä iäkkäiden toiveista, että kiinnostuksesi kohteista.

Sovit tehtävään, mikäli viihdyt ihmisten parissa ja olet luonteeltasi rauhallinen. Kekseliäisyys katsotaan eduksi ja sinulla saa mielellään olla ideoita aktiviteeteista, jotka voidaan toteuttaa iäkkäiden ehdoilla. Työskentelet itsenäisesti mutta osaava henkilökunta on kuitenkin aina paikalla tukenasi. Kaksikielisyys on plussaa. Lisätietoja antaa hoitoyksikön päällikkö Maritta Wasström, puh 0504766165.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hakemuksesi voi lähettää viimeistään 8.3.2020 sähköpostitse Maritta Wasströmille. Sähköpostiosoite on muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Haetaan reippaita puunhalaajia ja peurakuiskaajia kesätöihin Elisaaren ulkoilualueelle!

Elisaari on luonnonkaunis saari ja virkistysalue Inkoon saaristossa. Elisaaren ulkoilualueella on yli satapaikkainen vierasvenesatama, rantakahvila, grillikatoksia, vuokrasaunoja, leirintäalue, luontopolku luonnonsuojelualueella, sekä vanha Mellangårdin kartano, joka toimii kesäisin ravintolana.

Etsimme työntekijöitä kunnossapidon ja kahvilatyön tehtäviin.

Ympäröivä Barösundin saaristoluonto ja Elisaari on tunnettu kauneudestaan. Luonnon kauneus tuo alueelle vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä ja on tärkeää, että pidämme huolen siitä, että herkkää saaristoluontoa ei rasiteta liikaa. Siksi meille on tärkeää, että jätteet kierrätetään, roskat kerätään, paikat ovat puhtaita ja luontopolku pidetään kunnossa. Kahvilassa asiakkaat kohdataan iloisella asenteella, ollaan läsnä ja kuullaan asiakkaan tarpeita.

Elisaaren ulkoilualue, jossa työskentelemme on maantieteellisesti laaja, kesälomasesonki on suhteellisen lyhyt ja asiakkaita on verrattain paljon lyhyen sesongin aikana. Työkaverin auttaminen oma-aloitteisesti, vastuun ottaminen omasta toiminnasta ja positiivinen asenne elämää kohtaan auttavat aidon yhteistyön synnyttämisessä myös kiireen keskellä. Tarjoamme luotettavan ja joustavan työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus oppia ja vahvistaa työelämätaitoja, yhteistyötaitoja ja asiakaspalvelua.

Emme odota hakijalta koulutusta tai työkokemusta. Positiivinen asenne siivittää pitkälle niin työssä kuin työn ulkopuolellakin. Kuljemme saaristossa veneillä, mönkijöillä ja pyörillä. Eduksi on, jos osaat käsitellä erilaisia moottoriajoneuvoja. Osaan tehtävistä vaaditaan yli 18-vuoden ikä.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja mahdollinen ansioluettelo osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 22.2.2020 mennessä.

Katso lisää: http://www.elisaari.fi/tyopaikkana/