Barösund, Inkoon saaristossa, vain noin 70 km Helsingistä länteen on Suomen kauneimpia kesälomakohteita.

Palkkaamme kesälomasesongin ajaksi elämää rakastavia iloisia ihmisiä vastaanottamaan hotellivieraita, auttamaan aamupalatarjoilussa ja hotellin kesäkahvilassa sekä huoneiden ja tilojen siivoamisessa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sari, Villa Sofia

Hakemusaika: seuraava deadline 23.5.2021

Oletko nuori? Olisivatko asiat paremmin jos sinä saisit päättää? Oletko kavereittesi kanssa kuluttanut kaikki yhdistyksen pelit loppuun? Kaipaavatko kerhotilan seinät uutta väriä? Kenties mukavamman sohvan? Onko unelmasi myydä höyryävät mausteiset nuudelit kavereillesi uimarannalla? Vai haluatteko pistää teemajuhlat pystyyn kylätalolla kun televisiosta tulee Lätkä-MM?

Pomoväst jakaa rahaa nuorille joilla on hyviä ideoita, mutta tarvitsevat rahallista tukea niiden toteuttamiseen. Pomo€ash voidaan myöntää ryhmille, vähintään 3 nuorille (11-25 vuotiaita) tai nuorille yrittäjille (11-25 vuotiaita). Jos kaikki hakijat ovat alle 18 vuotiaita, tarvitaan aikuinen yhteyshenkilö. (Kysy veljeltäsi, tai äidiltä, joskus niistäkin voi olla hyötyä!)

Pomo€ash-avustuksen määrä on 100 - 900 euroa.

Lue lisää ja hae: https://www.pomovast.fi/fi/nuoriso_raha/

Pysyykö sinulla vasara kädessä ja viihdytkö ulkona? Kesätyötä tarjolla 1-2 reippaalle 1-2 kk. Työhön kuuluu muun muuassa: pientä rakunnushommaa, maalausta, haravointia ja pihan sekä hevostarhojen siivousta, ehkä raivaushommia työturvallisuusohjeita noudattaen.

Jos sinulla traktorikorttia niin pääset myös kevyihin traktorihommiin heinäpellolle ym. Työnantajana toimii Granåsan hevostila Degerbyssä, mutta työtä tehdään myös maatilalla Inkoossa. Paikan päälle pitää päästä omin neuvoin. Työajasta sovitetaan erikseen. Laitathan hakemukseen mukaan milloin voit olla töissä, montako päivää viikossa ja montako tuntia päivässä toivot töitä. Noudatetaan Maaseuteutuelinkeinojen TES.Lisätietoa ja hakemukset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemukseen on hyvää liittää suositus esim koulun teknisen työn opettajalta (arvosana käy hyvin) tai kotoa. Laita rohkeasti vain meille viestiä, vaikka et täyttäisitkään kaikki meidän toivomuksia - ehkä löytyy kuitenkin sopivia hommia sinullekin.

Åsa Grönlund
Oy Granåsa Ab

Vakituiselle työntekijälle olisi tarvetta. Ilmalämpöpumppujen asennus ja huoltotöihin.

Koulutan itse ja auton ja työkalut saa minulta.

Tomi Nikama
Lämpöpumppupojat
045 3000095.

Kaipaatko apua kesätyön hakemisessa? Kesätyöjelppi on maksutonta apua kesätyönhakijoille.

Behöver du hjälp med att söka sommarjobb? Sommarjobbshjälpen är en kostnadsfri hjälp för sommarjobbssökare.

Kesätyöjelppi etänä tai livenä - ota yhteyttä! Sommarjobbshjälpen på distans eller live - ta kontakt!

Linda Loimijoki (Inkoon etsivä nuorisotyö / Ingå uppsökande ungdomsarbete)
050 462 2492

BARÖSUND & INKOO

Haemme työntekijöitä salin ja keittiön puolelle ravintoloihimme Scolaan ja the Berg:iin (avataan 1.6.2021), kahvilatyöntekijöitä Magasinet kahvilaan ja satamatyöntekijöitä Inkoon vierasvenesatamaan.

Me odotamme hakijoilta määrätietoista ja luovaa otetta sekä kykyä työskennellä saaristossa, vilkkaassa ja
nopeasti muuntuvassa ympäristössä. Haluamme joukkoomme luotettavia ja positiivisia työyhteisön jäseniä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV sähköpostiimme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Linda & Petteri

Scola ja The Berg: Ravintolat ovat À la Carte paikkoja missä ruuat tarjoillaan lautas-annoksina. Molemmissa
lisäksi erillinen baari. Haemme näihin ammattitaitoisia tarjoilijoita, baarityöntekijöitä, kokkeja, tiskareita ja
lisäksi Scolaan haemme keittiö-vuorovastaavaa ja ravintolapäällikköä. Työntekijöiltä vaaditaan alkoholi- ja
hygieniapassi.

Magasinet: Kahvilassa tarjoillaan suolaista ja makeaa purtavaa sekä virvokkeita. Haemme kahvilaan salin
puolen tekijöitä kassan taakse sekä alkoholi ja alkoholittomien juomien myyntiin, työnkuvaan kuuluu myös
leivonnaisten paistoa ja aamupalan valmistusta sekä siivousta. Keittiön puolelle haemme kokkeja
valmistamaan leivonnaisia, kotiruoka tyylisiä lounaita ja iltaisin ruoka-annoksia. Työntekijöiltä vaaditaan
alkoholi- ja hygieniapassi ja sinun täytyy olla 18 vuotta tai vanhempi.

Inkoon vierasvenesatama: Haemme työntekijöitä huolehtimaan veneiden vastaanottamisesta sekä
satamaksujen veloituksesta, satamakonttorissa myytävänä myös pientä purtavaa, virvokkeita ja
alkoholijuomia. Työntekijöiltä vaaditaan alkoholi- ja hygieniapassi ja sinun täytyy olla 18 vuotta tai
vanhempi. Lisäksi haemme satamaan nuoria laiturityöntekijöitä veneiden vastaanottamiseen sekä yleisestä
puhtaudesta huolehtimiseen.

Hei sinä vuonna 2005 tai ennen sitä syntynyt Inkoolainen! Tarvitsetko kesätöitä ja haluatko tutustua työelämään rannikkokunnassa, joka on kesäisin täynnä elämää? Inkoon kunta tarjoaa yhteistyössä Carunan #duunienergiaa -kampanjan kanssa kesätöitä 18 nuorelle.

Voit hakea seuraavia töitä:

Leikinohjaaja (4 kpl*)

- Olet osa nuoripalveluiden kesätoimintaa. Leikit ja pelaat lasten kanssa ja järjestät heille erilaista toimintaa muun muassa uudessa leikkipuistossa tai rannalla.
- Työn kesto on 3 viikkoa, joko 21.6.-.11.7. tai 5.7.-1.8. Työtä on 30 tuntia viikossa.
- Kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Toivottavaa on myös, että pystyt kommunikoimaan lasten kanssa sekä suomeksi että ruotsiksi.
- Palkka on 900 €.
- Lisätietoa tehtävästä antaa hyvinvointikoordinaattori Karolina Grop-Nordström, +358 46 922 9800, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kirjastoapulainen (1 kpl*)

-Saat osallistua lähes kaikkiin kirjastossa tehtäviin työtehtäviin, kuten asiakaspalveluun, hyllytykseen sekä kirjastotietojärjestelmän käyttöön.
- Työn kesto on 4 viikkoa ja työ alkaa 21.6. Työtä on 36,25 tuntia viikossa.
- Sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Osaat palvella asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi. Muut kielitaidot katsotaan eduksi.
- Palkka on 1 200 €.
- Lisätietoa tehtävästä antaa vt. kirjastonjohtaja Sonja Petrell-Auvinen, +358 50 345 9544, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kesätöitä iäkkäiden palveluissa (12 kpl*)

- Seurustelet ja vietät aikaa Vaahteramäen ja Kissankulman palvelutaloissa asuvien iäkkäiden kanssa.
- Työn kesto on 2 viikkoa 7.6.-1.8. välisenä aikana Työtä on 30 tuntia viikossa.
- Palkka on 400 €.
- Lisätietoa tehtävästä antaa vt. iäkkäiden palvelupäällikkö Maritta Wasström, +358 50 4766 165, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Someagentti (1 kpl*)

- Kunta palkkaa yhdessä Carunan kanssa someagentin.
- Olet vähintään 18-vuotias, pidät kirjoittamisesta, viihdyt sosiaalisissa medioissa ja sinulla on mahdollisuus liikkua itsenäisesti kunnassa. Someagentin ensisijainen tehtävä on kirjoittaa erilaisista ilmastoviisaista ratkaisuista kunnassa.
- Työn kesto on 4 viikkoa ja työ alkaa 21.6. Työtä on 30 tuntia viikossa.
- Palkka on 1 000 €.
- Lisätietoa tehtävästä antaa tiedottaja Kristoffer Nöjd, +358 50 570 9997, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.4. Kuntarekryn kautta! Ilmoita hakemuksessa mikä työ sinua kiinnostaa eniten ja mikäli sinulla jo nyt on tiedossa ajankohtia, jolloin et voi olla töissä. Kun olemme käyneet läpi hakemukset, otamme yhteyttä niihin, jotka kutsutaan haastatteluun.

Odotamme yhteydenottoasi!

*Koronatilanne voi vaikuttaa kunnan mahdollisuuksiin tarjota kesätöitä ja kesätyöpaikkojen lukumäärään.

Hae tästä!

Katso tehtäväkohtaiset yhteystiedot työpaikkailmoituksesta.

Inkoo on 5 400 asukkaan kunta Uudellamaalla. Kesäisin suositun kuntamme asukasmäärä moninkertaistuu. Kunta on kaksikielinen ja tarjoaa kattavan palveluverkoston – keskellä luontoa, lähellä kaikkea.

 

LEIPURI

Leipomiselle on tehty erinomaiset olosuhteet tässä leipurin suunnittelemassa Mellangårdin kartanon keittiössä. Kartanon keittiöllä leivotaan luomuraaka-aineista munkkeja, sämpylöitä, suolaisia sekä makeita piirakoita ja kakkuja tarjoiltavaksi vierasvenesataman rantakahvilaan. Työskentelet itsenäisesti ja eduksi on mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta.

KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Elisaaren rantakahvila toimii satamatoimistona, sekä ulkoilualueen infopisteenä. Työnkuvaukseen kuuluu kassatyöskentely, erilaisten varausten vastaanottaminen, kahvin sekä teen nauttiminen ja valmistaminen. Työssäsi tarvitset voimassaolevat anniskelu- ja hygieniapassit.

Ympäröivä Barösundin saaristoluonto ja Elisaari on tunnettu kauneudestaan. Luonnon kauneus tuo alueelle vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä ja on tärkeää, että pidämme huolen siitä, että herkkää saaristoluontoa ei rasiteta liikaa. Siksi meille on tärkeää, että jätteet kierrätetään, roskat kerätään, paikat ovat puhtaita ja luontopolku pidetään kunnossa. Kahvilassa asiakkaat kohdataan iloisella asenteella, ollaan läsnä ja kuullaan asiakkaan tarpeita.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja mahdollinen ansioluettelo osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 31.3. Mennessä

Elisaari on luonnonkaunis saari ja virkistysalue Inkoon saaristossa. Elisaaren ulkoilualueella on yli satapaikkainen vierasvenesatama, rantakahvila, grillikatoksia, vuokrasaunoja, leirintäalue, luontopolku luonnonsuojelualueella, sekä vanha Mellangårdin kartano, jossa järjestetään lounas- ja illallistarjoiluja.

Elisaaren ulkoilualue, jossa työskentelemme on maantieteellisesti laaja, kesälomasesonki on suhteellisen lyhyt ja asiakkaita on verrattain paljon lyhyen sesongin aikana. Työkaverin auttaminen oma-aloitteisesti, vastuun ottaminen omasta toiminnasta ja positiivinen asenne elämää kohtaan auttavat aidon yhteistyön synnyttämisessä myös kiireen keskellä. Tarjoamme luotettavan ja joustavan työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus oppia ja vahvistaa työelämätaitoja, yhteistyötaitoja ja asiakaspalvelua.