Haemme kesälomaparatiisiin Villa Sofialle
HOTELLI- JA KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ

Barösund sijaitsee Inkoon saaristossa, vain noin 70 km Helsingistä länteen on Suomen kauneimpia kesänviettokohteita.

Palkkaamme kesälomasesongin ajaksi elämää rakastavia iloisia ihmisiä vastaanottamaan hotellivieraita, auttamaan aamupalatarjoilussa ja
hotellin kesäkahvilassa sekä huoneiden ja tilojen siivoamisessa.

Kiinnostuitko? Kysy lisää Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Sari, Villa Sofia

Etsin vakutuiseen työsuhteeseen henkilöä joka olisi innostunut oppimaan ilmalämpöpumppujen asentamista ja huoltoa.
Ystävällisin terveisin Tomi Nikama

Lämpöpumppupojat
045 3000095

Lähetä anomuksesi viimeistään 28.2.2022 jos olet kiinnostunut kesätyöpaikasta meidän rautaosastolla

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lantis
Suurkirkontie 45
10210 Inkoo

Inkoon S-market
Siuntion S-market
Masalan S-market
Veikkolan S-market

2 - vuorotyö noin 6 h/päivä 3-5 päivää viikossa

Ab Flyth

Hakemukset sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kaipaatko apua kesätyön hakemisessa? Kesätyöjelppi on maksutonta apua kesätyönhakijoille.

Behöver du hjälp med att söka sommarjobb? Sommarjobbshjälpen är en kostnadsfri hjälp för sommarjobbssökare.

Kestyjelppi 2022

Rosk’n Roll rekrytoi jälleen lukuisia kesätyöntekijöitä. Jäteyhtiön eri toimipisteisiin Itä- ja Länsi-Uudellemaalle haetaan yhteensä lähes 30 kesätyöntekijää. Hakuaika on 24.1.–20.2.2022.

 

Töitä on tarjolla monipuolisesti erilaisiin tehtäviin. Esimerkiksi ympäristöalan opiskelijoille sopivia muutaman kuukauden mittaisia kesätyö- tai harjoittelupaikkoja on useita. Jäteasemien ulkosiivous- ja puutarhatöihin puolestaan haetaan kesätyöntekijöitä kolmen viikon jaksoihin. Niihin vähimmäisikä on 15 vuotta.

 

”Palkkaamme kesäkaudeksi hyvin eri taustaisia ihmisiä sijaistamaan vakituista henkilöstöä. Jätehuollossa kesä on vilkasta aikaa ja palvelun pitää pelata lomakaudesta huolimatta. Eli kannattaa tutustua tarjontaan iästä tai taustasta riippumatta!” kannustaa HR- ja toimistopäällikkö Tuija Tamminen.

 

Kolmen kesän konkarit

 

Laura Varis ja Elli Lindholm ovat olleet Rosk’n Rollilla kesätöissä jo kolmena vuonna. Molemmat tulivat ensimmäistä kertaa vuonna 2019 Porvoon Domargårdin jäteasemalle ulkotyöntekijöiksi kolmen viikon ajaksi. He olivat tuolloin 15-vuotiaita. Seuraavana vuonna molemmat tulivat vielä uudestaan kolmeksi viikoksi huolehtimaan jäteaseman siisteydestä.

 

Viime kesänä Laura ja Elli ahersivat Domargårdissa vajaat pari kuukautta ja pääsivät jo enemmän kenttätöihin sekä asiakastyöhön kassalle.

 

”Se on tosi mukavaa, kun saa tehdä töitä ulkona ja auttaa asiakkaita – siitä tulee hyvä mieli”, Laura luettelee työn hyviä puolia.

 

Myös Elli pitää ulkona työskentelystä ja asiakaspalvelusta ja siitä, että näkee työssä kättensä jäljen. ”Kestävä kehitys on aina kiinnostanut, ja vaikka tämä onkin vain pieni osa kokonaisuutta, se tuntuu tärkeältä”, hän jatkaa.

 

”Työn vaihtelevuus oli parasta. Ja kaikki työntekijät ovat olleet mukavia, olen viihtynyt tosi hyvin. Aion hakea Rosk’n Rollille vielä ensi kesäksikin”, Laura hymyilee.

 

Ellin jatkosuunnitelmat ovat opiskelupaikkakuntaa myöten vielä auki. ”Haen opiskelemaan oikeustieteitä sekä ympäristöinsinööriksi”, hän paljastaa.

 

 

Kaikki kesätyöt löytyvät Rosk’n Rollin kotisivuilta osoitteessa rosknroll.fi/tyopaikat. Työhakemukset tehdään sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta samassa osoitteessa.

Etsin kesätöihin iloista ja reipasta eläinrakasta nuorta. Tehtäviin kuuluu hevosten päivittäistä hoitoa sekä kaikkea maatilan yleisiin töihin liittyvää puuhastelua. Meillä asuu 12 hevosta, koira, kissa ja 6 kanaa.
Jos kiinnostuit ole yhteydessä ja kysele rohkeasti lisää.

Johanna Hytönen p. 0407760387
Päivöläntie 226
10160 Degerby

Juurelan Hevostila