Uudenmaan Yrittäjät palkasi vuoden 2018 parhaat paikallisyhdistykset, joista Inkoon Yrittäjät on yksi.

Muut yhdistykset jotka palkattiin olivat Kellokoski, Kerava ja Porvoo.

Jos kaipaat nuorta 15-18 vuotiasta kesätyöntekijää, ilmoita paikasta Kesätyöpörssissä.

Kesätyöpörssi julkaistaan Inkoon Yrittäjien kotisivuilla www.inkoonyrittajat.fi, inkoon yrittäjien facebook sivuilla, kunnan kotisivuilla sekä

Inkoon keskustelupalstalla facebookissa. Lisäksi paperisia versioita tulee kirjastoon sekä kahviloihin.

Vapaamuotoiset ilmoitukset viimeistään 28.01.2019 mennessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Inkoolaisnuoret voivat hakea kesätyöseteliä. Lue lisää kesätyöseteleistä Inkoon kunnan sivustolta.

Vuoden yrittäjät tekevät Inkoosta entistä iloisemman

Inkoon Vuoden yrittäjät ovat kuin suoraan sadusta. Täti Vihreä löytää syötäviä yrttejä jopa asfalttiviidakosta. Klovnin pitäisi oikeastaan nauttia eläkepäivistä, mutta levittää väsymättä hyvää fiilistä aidossa Iloinen Inkoo -hengessä.

Kulttuuritalo Holkenin yrittäjäpariskunta Maria ja Pekka von Cräutlein ei ole elävöittänyt vain Tähtelää vaan koko Inkoota. Inkoon Yrittäjät ry palkitsee heidät siksi Inkoon Vuoden yrittäjinä 2018.

Vuoden 2018 parhaat paikallisyhdistykset valitaan Vaikuttajafoorumissa Helsingissä 1.-2.2.2019.

Kaikki ehdokkaat sarjassa 100-199 jäsenen yhdistykset ovat:

• Iitin Yrittäjät ry
  • Ilomantsin Yrittäjät ry
  • Ingå Företagare - Inkoon Yrittäjät rf
  • Ruokolahden Yrittäjät ry
  • Virtain Yrittäjät ry

Ehdokkaat esittelyteksteineen esitellään yrittäjien sivuilla osoitteessa: www.yrittajat.fi/vuoden_parhaat

Inkoon yrittäjien jäsenet kokoontuivat lounastilaisuuteen kuuntelemaan Petri Pesosen luentoa brändäyksestä.