vuoden py 2021 finalisti 100 200

Vuosi 2021 oli haastellinen kaikille. Korona teki sen, että emme pystyneet järjestämään kaikkia niitä tapahtumia mitä olisimme halunneet. Hallituksen yhteinen päätös oli se, että yritämme kaikin tavoin tehdä tunnetuksi Inkoota yrittäjämyönteisenä kuntana ja siksi järjestimme pieniä tilaisuuksia ihan kansanedustajia myöten.

Saimme myös yrittäjiä hyvin kunnan eri lautakuntiin sekä valtuustoon. Tästä on hyvä jatkaa.Kansanedustajista Riikka Purra sekä Riikka Slunga-Poutsalo vierailivat kunnassamme tutustumassa Inkoon yritystoimintaan, Länsi-Uudenmaan kunnanjohtajat kävivät Inkoon Yrittäjien vieraana ja sen lisäksi olimme erittäin aktiivisia kunnan suuntaan parantaaksemme vielä lisää vuoropuhelua kunnan ja yrittäjien välillä. Jäsennille järjestimme koulutusta niin verotuksesta, terveydestä että toimitusehtojen osalta, kiitos luennoitsijoille.

Kiitos tästä huomionosoituksesta Suomen Yrittäjät!

Onneksi olkoon!!
Inkoon Venehotelli

Inkoon Venehotelli on osoittanut toiminnassaan innovatiivisuutta luomalla uuden mallin perinteiseen veneiden säilytystoimintaan.
Yrityksen kotisivuilta löytyy erinomainen info palveluista.
Veneiden säilytyksen ja huollon tilaus on tehty erittäin helpoksi nettikauppasovelluksen avulla.
Yritys on ollut aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja saanut myös näkyvyyttä Uudenmaan Yrittäjien yritysesittelyjen kautta.

Sarjassa 100 – 200 jäsentä Inkoon Yrittäjät on usean vuoden ajan panostanut vaikuttamistyöhön ja saavuttanut sillä hyviä tuloksia. Tänä vuonna inkoolaiset jatkoivat kunnan kanssa hankintapolitiikan kehittämistä ja uuden yritysalueen kaavoitus ja myynti onnistuivat hienosti. Inkoon Yrittäjät on hahmottanut rooliaan lobbarina varsin vahvasti ja osaa taidolla valita asiat, joihin tarttuu. He kertovat vaikuttamistyöstään itse ja median kautta myös laajemmalle yleisölle.

Inkoon Yrittäjät ymmärtää pienellä paikkakunnalla näkyvyyden ja yhteistyön merkityksen. Se on välillä aloitteellinen itse, välillä se lähtee mukaan muiden tempauksiin. Näin se käyttää resurssit viisaasti ja yhdessä aikaan saadaan jokaista toimijaa isompia tempauksia.

Hyvä työ on huomattu, ja yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut vuoden 2020 aikana toiseksi eniten Uudenmaan Yrittäjien alueella, yli 9 %.

Lue koko uutisen: www.yrittajat.fi

vuoden py 2020 100 200 finalisti

Onneksi olkoon – Yhdistyksenne on ehdokkaana palkittavaksi Vuoden 2020 paikallisyhdistykseksi. Voittajat julkistetaan Vaikuttajafoorumin verkkolähetyksessä perjantaina 29.1.2021 klo 15-17.30!

Vuoden 2020 parhaat paikallisyhdistykset ja toimialajärjestö julkistetaan ja palkitaan Vaikuttajafoorumin suorassa verkkolähetyksessä 29.1.2021. Saatte kutsun 11.1.2021 sähköpostitse uutiskirjemuodossa.

Suuri kiitos kaikesta siitä työstä, jota olette tehneet parantaaksenne monin eri tavoin yrittäjän arkea. Yhdistyksenne on mukana finalistien hienossa joukossa.

Finalistit julkaistaan yrittäjien sivuilla osoitteessa maanantaina https://www.yrittajat.fi/suomen-yrittajat/tata-suomen-yrittajat/organisaatio-ja-hallinto/vuoden-paikallisyhdistykset-ja-2 ja lähetetään Vaikuttajafoorumin kutsun mukana laajasti tiedoksi.

Hyödynnä ehdokkuus!

Ohessa käyttöösi ehdokasleima, jota voitte käyttää esimerkiksi yhdistyksenne sivuilla ja viestiessänne ehdokkuudesta jäsenillenne. Huomioi, että käytät liitteistä oikeaa (oikea yhdistyskokoluokka) leimaa. Liitteet pdf- ja jpg- sekä png-muodossa.

EHDOLLA ERI SARJOISSA OVAT:

Alle 100 jäsentä (aakkosjärjestyksessä)

• Joroisten Yrittäjät, Savon Yrittäjät (31.12.2020 saakka Etelä-Savon Yrittäjät)
  • Luopioisten Yrittäjät, Pirkanmaan Yrittäjät
  • Padasjoen Yrittäjät, Päijät-Hämeen Yrittäjät
  • Savitaipaleen Yrittäjät, Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Tohmajärven Yrittäjät, Pohjois-Karjalan Yrittäjät

100-200 jäsentä (aakkosjärjestyksessä)

• Ingå Företagare-Inkoon Yrittäjät, Uudenmaan Yrittäjät
  • Outokummun Yrittäjät, Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Ruokolahden Yrittäjät, Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Siikajoen Yrittäjät, Pohjois-Pohjanmaa Yrittäjät