Jos kaipaat nuorta 15-18 vuotiasta kesätyöntekijää, ilmoita paikasta Kesätyöpörssissä.

Kesätyöpörssi julkaistaan Inkoon Yrittäjien kotisivuilla www.inkoonyrittajat.fi, inkoon yrittäjien facebook sivuilla, kunnan kotisivuilla sekä Inkoon keskustelupalstalla Facebookissa. 

Vapaamuotoiset ilmoitukset sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Inkoolaisnuoret voivat hakea kesätyöseteliä. Lue lisää kesätyöseteleistä tästä linkistä.

Kesätyöpörssiin pääset tästä linkistä.

SY 2019 py finalistiIloinen uutinen tänään Suomen Yrittäjäiltä:

Inkoon Yrittäjät on valittu koko Suomesta 5 finalistin joukkoon vaikuttajaryhmässä.

Osoitamme kiitoksemme myös kunnalle tästä saavutuksesta, koska en usko että koskaan aikaisemmin on Inkoon kunta ollut näin myönteinen yrittäjyydelle.

Valintaan on vaikuttanut yhdistyksen hyvä yhteistyö kunnan kanssa, olemmehan saaneet olla mukana vaikuttamassa Inkoon Portin kaavoittamiseen, meillä on edustaja kunnan elinkeinotyöryhmässä, yrittäjien edustaja on Inkoon kunnan edustajana kehitysyhtiö Novagon hallituksessa, kunta on kiinnostunut yrittäjistä esim. vierailemalla Inkoolaisissa yrityksissä jne.

Nyt pidetään peukkuja, paras palkitaan Vaikuttaja foorumissa Helsingissä 9.-10.2.

Uudenmaan Yrittäjät palkasi vuoden 2018 parhaat paikallisyhdistykset, joista Inkoon Yrittäjät on yksi.

Muut yhdistykset jotka palkattiin olivat Kellokoski, Kerava ja Porvoo.

Tässä ovat Inkoon Yrittäjien perustelut valintaan: Yritys uskoo Inkoon keskustan vetovoimaan ja on ollut valmis laajentamaan toimintaansa. Kodin Tavaratalo on jo vuosia tarjonnut Inkoolaisille laajan tuotevalikoiman kodin perustuotteisiin kilpailukykyisin hinnoin ja yrityksellä on myöskin työllistävä vaikutus Inkoossa.

Palkinto myönnettiin yrittäjä Juha Anttalaiselle maanantaina. Anttalainen otti iloisena palkinnon vastaan laajennustöiden keskellä, ja vakuutti samalla, että hän uskoo Inkooseen.

Jos kaipaat nuorta 15-18 vuotiasta kesätyöntekijää, ilmoita paikasta Kesätyöpörssissä.

Kesätyöpörssi julkaistaan Inkoon Yrittäjien kotisivuilla www.inkoonyrittajat.fi, inkoon yrittäjien facebook sivuilla, kunnan kotisivuilla sekä

Inkoon keskustelupalstalla facebookissa. Lisäksi paperisia versioita tulee kirjastoon sekä kahviloihin.

Vapaamuotoiset ilmoitukset viimeistään 28.01.2019 mennessä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Inkoolaisnuoret voivat hakea kesätyöseteliä. Lue lisää kesätyöseteleistä Inkoon kunnan sivustolta.