Sarjassa 100 – 200 jäsentä Inkoon Yrittäjät on usean vuoden ajan panostanut vaikuttamistyöhön ja saavuttanut sillä hyviä tuloksia. Tänä vuonna inkoolaiset jatkoivat kunnan kanssa hankintapolitiikan kehittämistä ja uuden yritysalueen kaavoitus ja myynti onnistuivat hienosti. Inkoon Yrittäjät on hahmottanut rooliaan lobbarina varsin vahvasti ja osaa taidolla valita asiat, joihin tarttuu. He kertovat vaikuttamistyöstään itse ja median kautta myös laajemmalle yleisölle.

Inkoon Yrittäjät ymmärtää pienellä paikkakunnalla näkyvyyden ja yhteistyön merkityksen. Se on välillä aloitteellinen itse, välillä se lähtee mukaan muiden tempauksiin. Näin se käyttää resurssit viisaasti ja yhdessä aikaan saadaan jokaista toimijaa isompia tempauksia.

Hyvä työ on huomattu, ja yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut vuoden 2020 aikana toiseksi eniten Uudenmaan Yrittäjien alueella, yli 9 %.

Lue koko uutisen: www.yrittajat.fi

fretagare2020

Tarjoiluapu Anniina Raitala on elävöittänyt toiminnallaan Inkoon keskustaa. Yrittäjänä hän on ollut innovatiivinen ja tehnyt yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa.

Anniinan yritys on ylittänyt uutiskynnyksen sosiaalisessa mediassa positiivisesti Facebookin "Minne mennä Suomessa" palstalla ja täten tuonut samalla Inkoota tunnetuksi matkakohteena.

Anniina ei lannistu vastoinkäymisistä vaan pistää kakkosvaihteen silmään. Näistä ominaisuuksista on hyvät yrittäjät tehty!

vuoden py 2020 100 200 finalisti

Onneksi olkoon – Yhdistyksenne on ehdokkaana palkittavaksi Vuoden 2020 paikallisyhdistykseksi. Voittajat julkistetaan Vaikuttajafoorumin verkkolähetyksessä perjantaina 29.1.2021 klo 15-17.30!

Vuoden 2020 parhaat paikallisyhdistykset ja toimialajärjestö julkistetaan ja palkitaan Vaikuttajafoorumin suorassa verkkolähetyksessä 29.1.2021. Saatte kutsun 11.1.2021 sähköpostitse uutiskirjemuodossa.

Suuri kiitos kaikesta siitä työstä, jota olette tehneet parantaaksenne monin eri tavoin yrittäjän arkea. Yhdistyksenne on mukana finalistien hienossa joukossa.

Finalistit julkaistaan yrittäjien sivuilla osoitteessa maanantaina https://www.yrittajat.fi/suomen-yrittajat/tata-suomen-yrittajat/organisaatio-ja-hallinto/vuoden-paikallisyhdistykset-ja-2 ja lähetetään Vaikuttajafoorumin kutsun mukana laajasti tiedoksi.

Hyödynnä ehdokkuus!

Ohessa käyttöösi ehdokasleima, jota voitte käyttää esimerkiksi yhdistyksenne sivuilla ja viestiessänne ehdokkuudesta jäsenillenne. Huomioi, että käytät liitteistä oikeaa (oikea yhdistyskokoluokka) leimaa. Liitteet pdf- ja jpg- sekä png-muodossa.

EHDOLLA ERI SARJOISSA OVAT:

Alle 100 jäsentä (aakkosjärjestyksessä)

• Joroisten Yrittäjät, Savon Yrittäjät (31.12.2020 saakka Etelä-Savon Yrittäjät)
  • Luopioisten Yrittäjät, Pirkanmaan Yrittäjät
  • Padasjoen Yrittäjät, Päijät-Hämeen Yrittäjät
  • Savitaipaleen Yrittäjät, Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Tohmajärven Yrittäjät, Pohjois-Karjalan Yrittäjät

100-200 jäsentä (aakkosjärjestyksessä)

• Ingå Företagare-Inkoon Yrittäjät, Uudenmaan Yrittäjät
  • Outokummun Yrittäjät, Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Ruokolahden Yrittäjät, Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Siikajoen Yrittäjät, Pohjois-Pohjanmaa Yrittäjät
  • Vörå Företagare – Vöyrin Yrittäjät, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät

Yli 200 jäsentä (aakkosjärjestyksessä)

• Hangon Yrittäjät – Hangö Företagare, Uudenmaan Yrittäjät
  • Helsingin Yrittäjät – Pohjois-Helsinki, Helsingin Yrittäjät
  • Imatran Seudun Yrittäjät ry, Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Ulvilan Yrittäjät, Satakunnan Yrittäjät
  • Vaasan Yrittäjät – Vasa Företagare, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät

Suomen Yrittäjien tuoreesta Kuntabarometri-kyselystä selviävät yrittäjien mielestä parhaat kunnat yrittää Suomessa. Kunnan päätöksenteon yrityslähtöisyys on yrittäjille elinkeinopolitiikassa ylivoimaisesti tärkeintä.

Uudenmaan menestyjät Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä 2020 ovat Inkoo, Kerava ja Mäntsälä ja Myrskylä. Valtakunnallisesti alle 10 000 asukasta sarjassa Inkoo sijoittuu sijalle 5 ja Kerava sijalle 4 sarjassa 10 000 – 50 000 asukasta.

Valtakunnallisesti suurten, yli 50 000 asukkaan kuntien ykkönen on Seinäjoki Etelä-Pohjanmaalta, keskikokoisten (10 000–50 000) Lieto Varsinais-Suomesta ja pienimpien, alle 10 000 asukkaan kuntien ykkönen Kärsämäki Pohjois-Pohjanmaalta.