Suomen Yrittäjien tuoreesta Kuntabarometri-kyselystä selviävät yrittäjien mielestä parhaat kunnat yrittää Suomessa. Kunnan päätöksenteon yrityslähtöisyys on yrittäjille elinkeinopolitiikassa ylivoimaisesti tärkeintä.

 

Uudenmaan menestyjät Suomen Yrittäjien Kuntabarometrissä 2020 ovat Inkoo, Kerava ja Mäntsälä ja Myrskylä. Valtakunnallisesti alle 10 000 asukasta sarjassa Inkoo sijoittuu sijalle 5 ja Kerava sijalle 4 sarjassa 10 000 – 50 000 asukasta.

 

Valtakunnallisesti suurten, yli 50 000 asukkaan kuntien ykkönen on Seinäjoki Etelä-Pohjanmaalta, keskikokoisten (10 000–50 000) Lieto Varsinais-Suomesta ja pienimpien, alle 10 000 asukkaan kuntien ykkönen Kärsämäki Pohjois-Pohjanmaalta.

Etsitkö tietoja eri tueista ja yrityksien toimintamahdollisuuksista Korona-pandemian ajkana? Aloita tästä:

Suomen Yrittäjien Korona-tiedot yrittäjille

https://www.yrittajat.fi/yrittajat/kaikki-koronasta-yrittajallehttps://www.yrittajat.fi/yrittajat/kaikki-koronasta-yrittajalle

Suomen Yrittäjien uutiset Korona-virusta

https://www.yrittajat.fi/yrittajat/kaikki-koronasta-yrittajalle/a/tarkeita-uutisia

Erilaiset kriisituet koottuna Inkoon sivuilla

https://www.inkoo.fi/palvelut/yrittaminen/yritystukia_koronkriisin_aikana

Yrityskummien selvitymissuunnitelma

Lataa tästä:

Shop locally

Tässä linkki nettikauppaan, joka on perustettu paikallisia yrittäjiä varten. Voit tuoda sinne tuotteitasi ilman,  että sinun tarvitsee itse tehdä nettikauppaa.
Kannattaa tutustua varsinkin nyt kun liikkumisesta mahdollisesti tulee rajoitetumpaa.
 

 

SY 2019 py finalistiIloinen uutinen tänään Suomen Yrittäjäiltä:

Inkoon Yrittäjät on valittu koko Suomesta 5 finalistin joukkoon vaikuttajaryhmässä.

Osoitamme kiitoksemme myös kunnalle tästä saavutuksesta, koska en usko että koskaan aikaisemmin on Inkoon kunta ollut näin myönteinen yrittäjyydelle.

Valintaan on vaikuttanut yhdistyksen hyvä yhteistyö kunnan kanssa, olemmehan saaneet olla mukana vaikuttamassa Inkoon Portin kaavoittamiseen, meillä on edustaja kunnan elinkeinotyöryhmässä, yrittäjien edustaja on Inkoon kunnan edustajana kehitysyhtiö Novagon hallituksessa, kunta on kiinnostunut yrittäjistä esim. vierailemalla Inkoolaisissa yrityksissä jne.

Nyt pidetään peukkuja, paras palkitaan Vaikuttaja foorumissa Helsingissä 9.-10.2.

Jos kaipaat nuorta 15-18 vuotiasta kesätyöntekijää, ilmoita paikasta Kesätyöpörssissä.

Kesätyöpörssi julkaistaan Inkoon Yrittäjien kotisivuilla www.inkoonyrittajat.fi, inkoon yrittäjien facebook sivuilla, kunnan kotisivuilla sekä Inkoon keskustelupalstalla Facebookissa. 

Vapaamuotoiset ilmoitukset sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Inkoolaisnuoret voivat hakea kesätyöseteliä. Lue lisää kesätyöseteleistä tästä linkistä.

Kesätyöpörssiin pääset tästä linkistä.

Tässä ovat Inkoon Yrittäjien perustelut valintaan: Yritys uskoo Inkoon keskustan vetovoimaan ja on ollut valmis laajentamaan toimintaansa. Kodin Tavaratalo on jo vuosia tarjonnut Inkoolaisille laajan tuotevalikoiman kodin perustuotteisiin kilpailukykyisin hinnoin ja yrityksellä on myöskin työllistävä vaikutus Inkoossa.

Palkinto myönnettiin yrittäjä Juha Anttalaiselle maanantaina. Anttalainen otti iloisena palkinnon vastaan laajennustöiden keskellä, ja vakuutti samalla, että hän uskoo Inkooseen.