Vuoden 2018 parhaat paikallisyhdistykset valitaan Vaikuttajafoorumissa Helsingissä 1.-2.2.2019.

Kaikki ehdokkaat sarjassa 100-199 jäsenen yhdistykset ovat:

• Iitin Yrittäjät ry
  • Ilomantsin Yrittäjät ry
  • Ingå Företagare - Inkoon Yrittäjät rf
  • Ruokolahden Yrittäjät ry
  • Virtain Yrittäjät ry

Ehdokkaat esittelyteksteineen esitellään yrittäjien sivuilla osoitteessa: www.yrittajat.fi/vuoden_parhaat

Vuoden yrittäjät tekevät Inkoosta entistä iloisemman

Inkoon Vuoden yrittäjät ovat kuin suoraan sadusta. Täti Vihreä löytää syötäviä yrttejä jopa asfalttiviidakosta. Klovnin pitäisi oikeastaan nauttia eläkepäivistä, mutta levittää väsymättä hyvää fiilistä aidossa Iloinen Inkoo -hengessä.

Kulttuuritalo Holkenin yrittäjäpariskunta Maria ja Pekka von Cräutlein ei ole elävöittänyt vain Tähtelää vaan koko Inkoota. Inkoon Yrittäjät ry palkitsee heidät siksi Inkoon Vuoden yrittäjinä 2018.

Inkoon Yrittäjät järjesti 31 tammikuutta sosiaalisen median koulutuksta. Kurssin vetäjänä toimi Dock Lindertz. (https://dicklindertz.com/)

some koulutus

Inkoon yrittäjien jäsenet kokoontuivat lounastilaisuuteen kuuntelemaan Petri Pesosen luentoa brändäyksestä.