vuoden py 2021 finalisti 100 200År 2021 innebar många utmaningar för oss alla.

Coronan gjorde det att vi inte kunde ordna de händelser och tillställningar som vi skulle ha velat.

Styrelsens gemensamma beslut var; att vi försöker på alla sätt och vis göra Ingå kommun kännt som en företagarvänlig kommun, och därför ordnade vi små tillställningar med t.o.m riksdagsledamöter som gäster.

Riksdagsledamöterna Riikka Purra och Riikka Slunga-Poutsalo var gäster i vår kommun och bekantade sig med Ingås Företagares verkasmhet.

Ordförandena för Västra Nylands kommuner var gäster hos Ingå företagarna och dessutom var vi mycket aktiva gentemot kommunen för att förbättra, ännu mera, dialogerna mellan kommunen och företagarna.

För medlemmarna ordnade vi skolningstillfällen, bla, om beskattningen, hälsan och leveransvillkoren.
Tack till alla föreläsarna!

Tack för denna uppmärksamhet, Suomen Yrittäjät/ Finlands Företagare

Vi gratulerar!

Inkoon Venehotelli

Ingå båthotell har visat att man är ett innovativt företag som har skapat ett nytt koncept för båtförvaring. På företagets hemsidor finns mycket bra information om tjänsterna. Med en nätbutik har man gjort det mycket smidigt att beställa förvaring och service.
Företaget är aktivt i sociala medier och har också fått synlighet genom Företagarnas i Nyland företagspresentationer.

Ingå företagare, som var nominerad i klassen 100 – 200 medlemmar, har under flera år satsat på påverkansarbete och uppnåt goda resultat. I år har föreningen framgångsrikt samarbetat med kommunen för att utveckla upphandlingspolitiken samt planera och sälja ett nytt företagsområde. Ingå företagare har gått starkt in för rollen som lobbare och lyckas skickligt välja områden att kraftsamla på. De berättar om sitt påverkansarbete både på egen hand och når via media ut till en bredare publik.

Ingå företagare förstår hur viktigt det är med synlighet och gemenskap på en liten ort. Ibland agerar föreringen på eget initiativ och ibland går den med i andras satsningar. På så sätt används resurserna klokt och tillsammans får alla aktörer ut mer av insatsen.

Det goda arbetet har uppmärksammats och föreningens medlemsantal har under 2020 haft den näst största ökningen på Nylands företagares område, över 9%.

Läs hela nyheten (endast på finska): www.yrittajat.fi

vuoden py 2020 100 200 finalisti

(Endast på finska)

Onneksi olkoon – Yhdistyksenne on ehdokkaana palkittavaksi Vuoden 2020 paikallisyhdistykseksi. Voittajat julkistetaan Vaikuttajafoorumin verkkolähetyksessä perjantaina 29.1.2021 klo 15-17.30!

Vuoden 2020 parhaat paikallisyhdistykset ja toimialajärjestö julkistetaan ja palkitaan Vaikuttajafoorumin suorassa verkkolähetyksessä 29.1.2021. Saatte kutsun 11.1.2021 sähköpostitse uutiskirjemuodossa.

Suuri kiitos kaikesta siitä työstä, jota olette tehneet parantaaksenne monin eri tavoin yrittäjän arkea. Yhdistyksenne on mukana finalistien hienossa joukossa.

Finalistit julkaistaan yrittäjien sivuilla osoitteessa maanantaina https://www.yrittajat.fi/suomen-yrittajat/tata-suomen-yrittajat/organisaatio-ja-hallinto/vuoden-paikallisyhdistykset-ja-2 ja lähetetään Vaikuttajafoorumin kutsun mukana laajasti tiedoksi.

Hyödynnä ehdokkuus!

Ohessa käyttöösi ehdokasleima, jota voitte käyttää esimerkiksi yhdistyksenne sivuilla ja viestiessänne ehdokkuudesta jäsenillenne. Huomioi, että käytät liitteistä oikeaa (oikea yhdistyskokoluokka) leimaa. Liitteet pdf- ja jpg- sekä png-muodossa.

EHDOLLA ERI SARJOISSA OVAT:

Alle 100 jäsentä (aakkosjärjestyksessä)

• Joroisten Yrittäjät, Savon Yrittäjät (31.12.2020 saakka Etelä-Savon Yrittäjät)
  • Luopioisten Yrittäjät, Pirkanmaan Yrittäjät
  • Padasjoen Yrittäjät, Päijät-Hämeen Yrittäjät
  • Savitaipaleen Yrittäjät, Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Tohmajärven Yrittäjät, Pohjois-Karjalan Yrittäjät

100-200 jäsentä (aakkosjärjestyksessä)

• Ingå Företagare-Inkoon Yrittäjät, Uudenmaan Yrittäjät
  • Outokummun Yrittäjät, Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Ruokolahden Yrittäjät, Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Siikajoen Yrittäjät, Pohjois-Pohjanmaa Yrittäjät