Stämningen var överlag god under företagarpanelen. Företagande sågs över partigränserna som viktigt för kommunen och man ville utveckla samarbetet. Vi väntar med intresse på utgången av kommunalvalet och det nya fullmäktiges sammansättning. Vi önskar alla kandidater lycka till.

Ingå Företagare hälsar fyra nya medlemmar välkomna.

Inkoon Yrittäjät toivottaa neljä uutta jäsentä tervetulleeksi.

• Firma Cindy Höckert
  • H.W. Wikström Tmi
  • Showtime Oy Kärkkäinen
  • Jmk Group Oy

AdniL´s Catering Oy/Ravintola Scola

Linda Hellström-Pasanen ja Petteri Pasanen.

Lämpimät Onnittelut!

Kuvassa vasemmalta:
Takana Petri Greaffe/ Uudenmaan Yrittäjät tj.
Tomas Landers/ Inkoon Yrittäjät varapj
Kunnanjohtaja Jarl Boström
Ulla Vilén-Gunnarsson / Inkoon Yrittäjät pj.
Jeanette Bäckström/ Inkoon Yrittäjät hallituksen jäsen

Ingå Företagare-Inkoon Yrittäjät rf on hankkinut omistukseensa kantatie 51 varressa olevan Inkoon valotolpan, jota Inkoon majakaksikin on kutsuttu.

Kauppa solmittiin 20.12.2016 ja kuvassa näkyvätkin vasemmalta kunnanjohtaja Jarl Boström, Inkoon Yrittjäien hallituksen jäsen Monica Baarman-Henriksson, Inkoon Yrittäjien puheenjohtaja Ulla Vilén-Gunnarsson sekä tolpan aikasempi omistaja Allneoninin Juhani Holmström.

Tammikuun 15. päivä olisi tarkoitus saada tolppa uuteen uskoon ja hienosti onkin paikat myyty, yksi ainoa paikka enää jäljellä ja siitäkin neuvottelut käynnissä.

Tästä alkakoon Inkoon brändäys elinvoimaisena yrittäjäkuntana!