vuoden py 2020 100 200 finalisti

(Endast på finska)

Onneksi olkoon – Yhdistyksenne on ehdokkaana palkittavaksi Vuoden 2020 paikallisyhdistykseksi. Voittajat julkistetaan Vaikuttajafoorumin verkkolähetyksessä perjantaina 29.1.2021 klo 15-17.30!

Vuoden 2020 parhaat paikallisyhdistykset ja toimialajärjestö julkistetaan ja palkitaan Vaikuttajafoorumin suorassa verkkolähetyksessä 29.1.2021. Saatte kutsun 11.1.2021 sähköpostitse uutiskirjemuodossa.

Suuri kiitos kaikesta siitä työstä, jota olette tehneet parantaaksenne monin eri tavoin yrittäjän arkea. Yhdistyksenne on mukana finalistien hienossa joukossa.

Finalistit julkaistaan yrittäjien sivuilla osoitteessa maanantaina https://www.yrittajat.fi/suomen-yrittajat/tata-suomen-yrittajat/organisaatio-ja-hallinto/vuoden-paikallisyhdistykset-ja-2 ja lähetetään Vaikuttajafoorumin kutsun mukana laajasti tiedoksi.

Hyödynnä ehdokkuus!

Ohessa käyttöösi ehdokasleima, jota voitte käyttää esimerkiksi yhdistyksenne sivuilla ja viestiessänne ehdokkuudesta jäsenillenne. Huomioi, että käytät liitteistä oikeaa (oikea yhdistyskokoluokka) leimaa. Liitteet pdf- ja jpg- sekä png-muodossa.

EHDOLLA ERI SARJOISSA OVAT:

Alle 100 jäsentä (aakkosjärjestyksessä)

• Joroisten Yrittäjät, Savon Yrittäjät (31.12.2020 saakka Etelä-Savon Yrittäjät)
  • Luopioisten Yrittäjät, Pirkanmaan Yrittäjät
  • Padasjoen Yrittäjät, Päijät-Hämeen Yrittäjät
  • Savitaipaleen Yrittäjät, Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Tohmajärven Yrittäjät, Pohjois-Karjalan Yrittäjät

100-200 jäsentä (aakkosjärjestyksessä)

• Ingå Företagare-Inkoon Yrittäjät, Uudenmaan Yrittäjät
  • Outokummun Yrittäjät, Pohjois-Karjalan Yrittäjät
  • Ruokolahden Yrittäjät, Etelä-Karjalan Yrittäjät
  • Siikajoen Yrittäjät, Pohjois-Pohjanmaa Yrittäjät