LEIPURI

Leipomiselle on tehty erinomaiset olosuhteet tässä leipurin suunnittelemassa Mellangårdin kartanon keittiössä. Kartanon keittiöllä leivotaan luomuraaka-aineista munkkeja, sämpylöitä, suolaisia sekä makeita piirakoita ja kakkuja tarjoiltavaksi vierasvenesataman rantakahvilaan. Työskentelet itsenäisesti ja eduksi on mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta.

KAHVILATYÖNTEKIJÄ

Elisaaren rantakahvila toimii satamatoimistona, sekä ulkoilualueen infopisteenä. Työnkuvaukseen kuuluu kassatyöskentely, erilaisten varausten vastaanottaminen, kahvin sekä teen nauttiminen ja valmistaminen. Työssäsi tarvitset voimassaolevat anniskelu- ja hygieniapassit.

Ympäröivä Barösundin saaristoluonto ja Elisaari on tunnettu kauneudestaan. Luonnon kauneus tuo alueelle vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä ja on tärkeää, että pidämme huolen siitä, että herkkää saaristoluontoa ei rasiteta liikaa. Siksi meille on tärkeää, että jätteet kierrätetään, roskat kerätään, paikat ovat puhtaita ja luontopolku pidetään kunnossa. Kahvilassa asiakkaat kohdataan iloisella asenteella, ollaan läsnä ja kuullaan asiakkaan tarpeita.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja mahdollinen ansioluettelo osoitteeseen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 31.3. Mennessä

Elisaari on luonnonkaunis saari ja virkistysalue Inkoon saaristossa. Elisaaren ulkoilualueella on yli satapaikkainen vierasvenesatama, rantakahvila, grillikatoksia, vuokrasaunoja, leirintäalue, luontopolku luonnonsuojelualueella, sekä vanha Mellangårdin kartano, jossa järjestetään lounas- ja illallistarjoiluja.

Elisaaren ulkoilualue, jossa työskentelemme on maantieteellisesti laaja, kesälomasesonki on suhteellisen lyhyt ja asiakkaita on verrattain paljon lyhyen sesongin aikana. Työkaverin auttaminen oma-aloitteisesti, vastuun ottaminen omasta toiminnasta ja positiivinen asenne elämää kohtaan auttavat aidon yhteistyön synnyttämisessä myös kiireen keskellä. Tarjoamme luotettavan ja joustavan työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus oppia ja vahvistaa työelämätaitoja, yhteistyötaitoja ja asiakaspalvelua.