Hej du i Ingåbo som är född 2005 eller tidigare! Behöver du jobb under sommaren och vill bekanta dig med arbetslivet i en glad kustkommun som lever upp till sommaren? Ingå kommun erbjuder i samarbete med Carunas kampanj #duunienergiaa sommarjobb till 18 ungdomar.

Du kan söka följande jobb:

Lekledare (4 st*)

- Du är en del av ungdomstjänsternas sommarverksamhet. Du leker och spelar med barn och arrangerar olika aktiviteter för dem t.ex. i den nya lekparken eller på stranden.
- Arbetet varar i 4 veckor, antingen 21.6-11.7 eller 5.7-1.8. Du jobbar 30 timmar/vecka.
- Tidigare erfarenhet av jobb med barn ses som en fördel. Det är också bra om du kan kommunicera med barnen på både svenska och finska.
- Lönen är 900 €.
- Tilläggsuppgifter om jobbet får du av välfärdskoordinator Karolina Grop-Nordström, +358 46 922 9800, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Biblioteksbiträde (1 st*)

- Du får ta del av de flesta uppgifter i biblioteket såsom kundbetjäning, hyllsättning och användning av biblioteksdatasystemet
- Arbetet varar i 4 veckor med start 21.6. Du jobbar 36,25 timmar/vecka.
- Du måste vara minst 18 år gammal. Du kan betjäna kunder på åtminstone svenska och finska. Andra språkkunskaper ses som en fördel.
- Lönen är 1 200 €.
- Tilläggsuppgifter om jobbet får du av t.f. bibliotekschef Sonja Petrell-Auvinen, +358 50 345 9544, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sommarjobb med äldre (12 st*)

- Du umgås med och är närvarande hos de äldre som bor på serviceboendena Lönneberga och Katthult.
- Arbetet varar i 2 veckor under perioden 7.6-1.8. Du jobbar 30 timmar/vecka.
- Lönen är 400 €.
- Tilläggsuppgifter om jobbet får du av t.f. äldreomsorgschef Maritta Wasström, +358 50 4766 165, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Someagent (1 st*)

- Kommunen anställer i samarbete med Caruna en Someagent.
- Du är minst 18 år gammal, tycker om att skriva, trivs på sociala medier och har möjlighet att röra dig självständigt i kommunen. Fokus ligger på att skriva om olika klimatsmarta lösningar i kommunen.
- Arbetet varar i 4 veckor med start 21.6. Du jobbar 30 timmar/vecka.
- Lönen är 1 000 €.
- Tilläggsuppgifter om jobbet får du av informatör Kristoffer Nöjd, +358 50 570 9997, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Skicka din ansökan till oss senast 11.4 via Kuntarekry! I ansökan meddelar du vilket jobb du helst vill ha och om det finns tider då du inte kan jobba. Efter att vi har gått igenom ansökningarna tar vi kontakt med dem som vi önskar kalla till intervju.

Vi ser fram emot att höra från dig!

*Coronaläget kan medföra förändringar i kommunens möjlighet att erbjuda sommarjobb och i antalet platser.

Ansök här!

Kontaktuppgifter finns i själva annonstexten.

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 400 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.