Haetaan reippaita puunhalaajia ja peurakuiskaajia kesätöihin Elisaaren ulkoilualueelle!

Elisaari on luonnonkaunis saari ja virkistysalue Inkoon saaristossa. Elisaaren ulkoilualueella on yli satapaikkainen vierasvenesatama, rantakahvila, grillikatoksia, vuokrasaunoja, leirintäalue, luontopolku luonnonsuojelualueella, sekä vanha Mellangårdin kartano, joka toimii kesäisin ravintolana.

Etsimme työntekijöitä kunnossapidon ja kahvilatyön tehtäviin.

Ympäröivä Barösundin saaristoluonto ja Elisaari on tunnettu kauneudestaan. Luonnon kauneus tuo alueelle vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä ja on tärkeää, että pidämme huolen siitä, että herkkää saaristoluontoa ei rasiteta liikaa. Siksi meille on tärkeää, että jätteet kierrätetään, roskat kerätään, paikat ovat puhtaita ja luontopolku pidetään kunnossa. Kahvilassa asiakkaat kohdataan iloisella asenteella, ollaan läsnä ja kuullaan asiakkaan tarpeita.

Elisaaren ulkoilualue, jossa työskentelemme on maantieteellisesti laaja, kesälomasesonki on suhteellisen lyhyt ja asiakkaita on verrattain paljon lyhyen sesongin aikana. Työkaverin auttaminen oma-aloitteisesti, vastuun ottaminen omasta toiminnasta ja positiivinen asenne elämää kohtaan auttavat aidon yhteistyön synnyttämisessä myös kiireen keskellä. Tarjoamme luotettavan ja joustavan työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus oppia ja vahvistaa työelämätaitoja, yhteistyötaitoja ja asiakaspalvelua.

Emme odota hakijalta koulutusta tai työkokemusta. Positiivinen asenne siivittää pitkälle niin työssä kuin työn ulkopuolellakin. Kuljemme saaristossa veneillä, mönkijöillä ja pyörillä. Eduksi on, jos osaat käsitellä erilaisia moottoriajoneuvoja. Osaan tehtävistä vaaditaan yli 18-vuoden ikä.

Laita vapaamuotoinen hakemus ja mahdollinen ansioluettelo osoitteeseen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 31.3.2020 mennessä.

Katso lisää: http://www.elisaari.fi/tyopaikkana/