Äldreomsorgen inom Ingå kommun söker fyra sommarjobbare för en månad vardera till våra resurserade serviceboenden. Jobb erbjuds antingen på Lönneberga eller Katthult. Vi önskar att du som söker är 15 – 17 år gammal och har ett genuint intresse av att bidra till att våra äldre har en god vardag.

Din huvudsakliga uppgift är att umgås och diskutera med de äldre. Du får gärna hitta på olika former av aktiviteter för de boende och arbetsbilden formas av såväl de äldres önskemål som dina egna intressen.

Du lämpar dig för den här uppgiften om du trivs bland människor och är lugn till sättet. Påhittighet är en fördel och du får gärna ha idéer om aktiviteter som kan genomföras på de äldres villkor. Du bör kunna arbeta självständigt men har alltid stöd av vår kunniga personal. Tvåspråkighet är ett plus. Tilläggsuppgifter fås av vårdenhetschef Maritta Wasström, tel 0504766165.

Hör av dig om du blev intresserad! Ansökan kan du skicka per e-post till Maritta Wasström senast 8.3.2020. E-posten är Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.